Zakopane & Zakopane med Termalbad: Tur från Kraków

Översikt över turen

Besök den vackraste staden i Polen! Beundra pittoreska vyer, prova regionala rätter och lär känna den lokala kulturen. Är du i Krakow och vill besöka Tatrabergen? En resa till Zakopane är ett bra sätt att få en kort bergssemester.

Under din resa, missa inte chansen att besöka Chochołowskie Termy. Koppla av i varma, helande vatten som kommer från naturliga geotermiska källor. Chochołowskie Termy är den perfekta platsen att koppla av efter en intensiv dag med sightseeing eller vandring i bergen. Komplexet inkluderar också bastur, jacuzzis och restauranger som kommer att få dig att känna dig avslappnad och förnyad innan du återvänder till Krakow.

Om den här aktiviteten

Omedelbar bekräftelse

Omedelbar bekräftelse efter bokning

Fri avbokning

Fri avbokning upp till 24 timmar före turen

Varaktighet

7h - 11h

Privat alternativ tillgängligt

Loading...

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...