Loading...

Fält av Ära 2023: En Storslagen Resa Genom Tiden i Niepołomice

En Stor Händelse för Historieentusiaster

Fält av Ära är ett evenemang som lockar både erfarna historiker och de som precis har börjat sitt äventyr inom historia. Det är ett tillfälle att fördjupa sig i den fascinerande världen av militaria, historiska kläder och traditioner från olika epoker, från antiken till modern tid.

Niepołomice: Nära Krakow, Nära Historien

Hela evenemanget äger rum i hjärtat av Niepołomice, bara en kort avstånd från Krakow. Deltagarna kommer att ha möjlighet att besöka det kungliga slottet, ofta kallat "den andra Wawel," med sina mystiska kammare, Museet för Ljud och Ord, pittoreska ängar och den urbana parken som ger en trevlig atmosfär för promenader. För de som söker lite äventyr finns en hinderbana förberedd.

Den Andra Wawel på Fält av Ära-stigen

Det är värt att notera att det kungliga slottet i Niepołomice ofta kallas "den andra Wawel." Denna plats fascinerar med sin historia och arkitektoniska skönhet och är lika förtrollande som det berömda slottet i Krakow.

Fält av Ära 2023: Datum, Plats och Program

Glöm inte de planerade datumen för evenemanget, som kommer att äga rum från den 22 till 24 september 2023. Det är under dessa dagar som Niepołomice kommer att förvandlas till en plats där historien blir levande. Varje deltagare kommer att ha möjlighet att personligen delta i fascinerande historiska händelser.

Möte med Historieentusiaster från Polen och Utlandet

Fält av Ära 2023 är också en utmärkt möjlighet att träffa historieentusiaster från olika delar av Polen och världen. Evenemanget fokuserar på utbildning genom underhållning och ger möjlighet till utforskning, deltagande i workshops och möten med experter som gärna delar med sig av sin kunskap.

För alla som är intresserade av detaljer om programmet och praktisk information rekommenderar vi att besöka evenemangets officiella webbplats på polachwaly.pl.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...