European Games 2023: Fokus på Krakow

19 juni 2023

Upptäck oförglömliga idrottsögonblick och unika upplevelser under European Games Krakow - Małopolska 2023 i en av Europas vackraste städer
European Games 2023: Fokus på Krakow

European Games 2023: Fokus på Krakow

Bara Två Dagar Kvar: Förväntan Byggs inför Spelen

Med endast två dagar kvar når förväntningen sin kulmen när Krakow, Polen förbereder sig för att vara värd för den tredje upplagan av European Games. Evenemanget drar igång den 21 juni 2023 och samlar 3500 idrottare från 48 länder för två veckor av intensivt tävlande och kamratskap.

En Utställning av Idrottstalang

European Games är en plattform för en bred skala av sporter, där idrottare kan visa upp sina färdigheter på en internationell scen. En av höjdpunkterna är kanotsprint-tävlingen, där några av de största stjärnorna från hela kontinenten deltar. Med 16 medaljset i potten och 282 idrottare i tävlingen är insatserna höga och spänningen är påtaglig.

Backhoppning, en älskad sport bland polska fans, gör sin debut på European Games med fem spännande tävlingar. Idrottare kommer att svepa genom luften och sikta på toppositioner både på Stora och Mellersta backarna, och fascinera publiken med sina hisnande färdigheter och precision.

Bordtennis, en självklarhet sedan den första upplagan av European Games, kommer att se den polska idrottaren Jakub Dyjas delta för tredje gången. Tävlingen kommer att pågå från den 23 juni till den 1 juli och lovar intensiva matcher och uppvisningar av exceptionell talang.

Team Poland - Redo för Tävling

Polen är stolta över sitt deltagande i European Games med ett lag bestående av 370 idrottare. Denna imponerande trupp, som omfattar 182 kvinnor och 188 män inom 29 olika idrottsgrenar, visar Polens engagemang för att nå excellens inom mångsidiga tävlingar.

Deltagande Länder

European Games Krakow 2023 kommer att se deltagandet av en mångfald av länder, inklusive Albanien, Andorra, Armenien, Österrike, Azerbajdzjan, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Tyskland, Storbritannien, Grekland, Ungern, Island, Irland, Israel, Italien, Kosovo, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Moldavien, Rumänien, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet och Ukraina.

Invigningsceremoni - En Spektakulär Start på Spelen

Den storslagna invigningsceremonin för European Games Krakow - Małopolska 2023 kommer att äga rum på Henryk Reyman Municipal Stadium kl. 20:30 den 21 juni. Detta fängslande evenemang kommer att innehålla en färgstark parad med representanter från 48 europeiska länder, som visar deras enhet och anda. Kvällens stjärnor kommer att vara framstående unga polska artister - Tribbs och Roxie Węgiel, samt den ukrainska hiphopgruppen Kalush. Höjdpunkten på ceremonin blir den symboliska tändningen av fredselden, som representerar harmoni och sportsmannaanda.

European Games: Inte Bara Sportspänning

European Games erbjuder en perfekt möjlighet inte bara att uppleva spännande sportögonblick, utan också att utforska staden Krakow och hela regionen Małopolska. Med sin rika historia, storslagen arkitektur och livfulla kulturscen är Krakow en destination som har något att erbjuda för alla. Oavsett om du besöker det historiska Wawel-slottet, vandrar genom de charmiga gatorna i Gamla stan eller njuter av traditionell polsk mat, kommer Krakow att erbjuda en oförglömlig upplevelse.

För att upptäcka alla spännande aktiviteter som Krakow och Małopolska har att erbjuda under European Games, besök vår officiella webbplats.

Följ Resultat och Tidsschema

För att hålla dig uppdaterad med alla spännande tävlingar, resultat och tidsschema för European Games Krakow - Małopolska 2023, besök den officiella webbplatsen eller ladda ner European Games 2023-appen. Dessa plattformar kommer att ge dig den senaste informationen och se till att du inte missar något av spänningen.

Medan nedräkningen fortsätter, gör dig redo att fördjupa dig i European Games' spänning och anda. Låt oss tillsammans fira idrottens kraft, enhet bland nationer och strävan efter atletisk excellens!

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...