Loading...

Julmarknad i Krakow 2023: Ett Vinterunderland

När och Var Äger Julmarknaden i Krakow Rum?

Den årliga julmarknaden i Krakow, en höjdpunkt under vintern i denna historiska stad, startar den 24 november och pågår till den 1 januari. Denna traditionstyngda händelse äger rum i hjärtat av Krakow på Stora Torget, lockande både lokalbefolkning och turister.

Varför Besöka Julmarknaden i Krakow?

Julmarknaden i Krakow är mer än en shoppingdestination; det är en plats där festlig magi, tradition och kultur kommer till liv. Den är perfekt för dem som vill fördjupa sig i den äkta julstämningen, omgiven av julsånger, doften av julgranar och tusentals glittrande ljus.

Attraktioner och Smaker på Julmarknaden

Med ungefär åttio stånd erbjuder marknaden inte bara traditionellt polskt hantverk utan också smaker från hela världen. Från tysk till slovakisk matlagning finns något för alla. Hantverk och konstnärliga kreationer, från träleksaker till målade julgranskulor och festliga dekorationer, är också höjdpunkter.

Ytterligare Evenemang

Julmarknaden i Krakow är även värd för speciella kulturella evenemang som traditionella föreställningar, julparader och besök från jultomten. Dessa erbjuder en fantastisk möjlighet att delta i lokala traditioner och fira högtidssäsongen på ett unikt sätt.

Sammanfattning: Krakow på Vintern - Omfamnar Tradition och Festlig Glädje

Julmarknaden i Krakow är en händelse som varje år lockar stora skaror av människor, erbjuder oförglömliga upplevelser och en festlig atmosfär. Är det värt ett besök? Absolut! Det är inte bara en plats för unika gåvor utan också en upplevelse som blandar historia, kultur och julglädje. Krakow på vintern förvandlas till en plats fylld med värme, ljus och festlig magi, med julmarknaden i sitt hjärta. Vi inbjuder dig till Krakow för att tillsammans fira denna speciella tid!

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...