Snart i Krakow! Plantutställningen i sin höstupplaga

18 september 2023

Besök höstupplagan av Polens största växtmässa på Hala Cracovia i Krakow. Hitta vackra växter till attraktiva priser.
Snart i Krakow! Plantutställningen i sin höstupplaga

Snart i Krakow! Plantutställningen i sin höstupplaga

Priser mer attraktiva än någonsin

Krakow är på väg att bli centrum för krukväxter i Polen, då höstupplagan av landets största växtmässa närmar sig. Detta evenemang är en verklig höjdare för växtentusiaster och, framför allt, erbjuder det attraktiva priser!

Tillbaka till Hala Cracovia

Växtmässan kommer återigen att äga rum på Hala Cracovia, belägen på al. Focha 40. Den här platsen är bekväm både för Krakows invånare och för besökare utifrån staden.

Växtfestival: Nyheter och Klassiker

Arrangörerna lovar att årets Växtfestival kommer att erbjuda många vackra nyheter. Du kommer att hitta både populära och prisvärda växter för alla och samlarobjekt som kan köpas till lägre priser än de du hittar i onlinebutiker.

"Vi beställer varje växt i stora mängder så att du kan välja från ett brett utbud, eller en vagn med liknande växter, och besluta vilken du tycker är den vackraste", säger arrangörerna.

Datum och Öppettider för Mässan

Höstupplagan av växtmässan äger rum på följande datum och tider:

  • 14 oktober (lördag) - från kl. 08:00 till kl. 20:00
  • 15 oktober (söndag) - från kl. 10:00 till kl. 18:00

Planera Ditt Besök

Om du är en fan av krukväxter eller helt enkelt letar efter vackra tillskott till din trädgård eller ditt hem får du inte missa detta evenemang. Fördjupa dig i Växtfestivalens atmosfär och hitta de perfekta växterna för att pryda dina utrymmen.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...