Loading...

Nya Flygförbindelser: Krakow - Tel Aviv

Nytt Flygbolag i Krakow

Krakow, 18 november 2023 - Från och med den 1 december kommer Krakow Airport att välkomna ett nytt flygbolag, det israeliska flygbolaget Sun d’Or International Airlines. Detta är en betydande händelse både för resenärer som vill besöka Tel Aviv och för de som anländer till Krakow.

Krakow Airport - Din Port till Tel Aviv

Tel Aviv är en av de många kända metropolerna som är tillgängliga från Krakow Airport. Detta bekräftar att Krakow och Małopolska-regionen är mycket attraktiva destinationer för flygbolag över hela världen. Radosław Włoszek, VD för Krakow Airport, betonar att passagerare, utöver det nya flygbolaget Sun d’Or, kommer att ha möjlighet att välja bland 14 veckovisa flygningar till denna israeliska metropol.

Mångfald och Attraktioner i Tel Aviv och Krakow

Tel Aviv och Krakow är städer som är kända för sin mångfald och sina attraktioner. Turister från Israel besöker Krakow för att utforska historiska platser som har särskild betydelse för dem. Å andra sidan är polacker förtjusta i Tel Aviv som en modern och livlig stad. Båda städerna erbjuder unika attraktioner, inklusive vackra landmärken, underhållningscenter och charmiga hörn. Detta gör Tel Aviv och Krakow till attraktiva resmål både för turister och för dem som söker nya upplevelser.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...