Multisensorisk Utställning av Van Gogh i Krakow: Ett Möte med Stor Konst

16 februari 2024

Upptäck Van Goghs värld i Krakow. En multisensorisk konstutställning.
Multisensorisk Utställning av Van Gogh i Krakow: Ett Möte med Stor Konst

Multisensorisk Utställning av Van Gogh i Krakow: Ett Möte med Stor Konst

Krakow, Hangar Czyżyny, 10/02/2024 - 09/06/2024

Efter triumferande utställningar i metropoler som Los Angeles, New York, Dubai och Berlin, samt på det pariska museet "Atelier des Lumières", kommer den enda utställningen av verk av Vincent Van Gogh till Krakow. Den "Multisensoriska Utställningen av Van Gogh" erbjuder en unik möjlighet att uppleva konst i en ny dimension, i det historiska och nyligen renoverade Hangar Czyżyny.

Multisensoriska Upplevelser

Utställningen går bortom gränserna för traditionell konstuppfattning genom att kombinera Van Goghs verk med den avancerade teknologin Digital Art 360. Besökare har möjlighet att fördjupa sig i över 2000 m² utrymme fyllt av färger och former, vilket skapar en dynamisk berättelse om konstnärens liv och verk. En extra funktion är området för virtuell verklighet (VR), som möjliggör interaktiv utforskning av välkända målningar.

En Djupare Förståelse av Verken

Utställningen begränsar sig inte till visuella upplevelser. Presentationen av Van Goghs brev till sin bror Theo kastar nytt ljus över hans tankar och känslor, och ger en djupare förståelse av både hans liv och hans verk. Atmosfärisk musik och professionell berättarröst berikar ytterligare upplevelsen, och ger en total fördjupning i den store målarens värld.

Priser och Öppettider

Öppettider:

 • Måndag - Söndag: 10:00 - 20:00
 • Biljettlucka och entré till utställningen: 10:00 - 19:00
 • Sista inträde: En timme före stängning

Biljettpriser:

Måndag till fredag:

 • Standard: 60 PLN
 • Rabatterad (studenter under 26 år, äldre över 65 år): 50 PLN
 • Skolbiljett (barn och ungdomar i åldern 6-19 år): 40 PLN
 • Personer med funktionsnedsättning (med certifikat): 40 PLN
 • Familjebiljett (max. 2 vuxna och 2 barn under 19 år): 150 PLN
 • Skolklass (6-19 år) - en gratis biljett för en ledare per 10 personer: 35 PLN per person

Lördagar, söndagar och helgdagar:

 • Standard: 70 PLN
 • Rabatterad: 60 PLN
 • Skolbiljett: 50 PLN
 • Personer med funktionsnedsättning: 50 PLN
 • Familjebiljett: 180 PLN

Andra biljetter:

 • Presentbiljett (inträde på valfri datum): 80 PLN
 • Barn upp till 6 år (i sällskap med en vuxen): Gratis

Specialdagar

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt specialdagar då utställningen kan vara stängd eller ha ändrade öppettider, som under påsk eller arbetsdagen.

En Inbjudan till Konstens Värld

Den "Multisensoriska Utställningen av Van Gogh" är mer än bara en observation. Det är en multisensorisk upplevelse som låter dig återupptäcka verken av en av de mest inflytelserika konstnärerna i historien. Oavsett om du är en konstälskare eller precis har börjat din resa, lovar utställningen i Krakow oförglömliga upplevelser och en ny synvinkel på traditionella museibesök.

För mer information, besök evenemangets officiella webbplats: https://wystawavangogh.pl/

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...