Loading...

Magin av Sommarens Solnedgångar på Kosciuszko-kullen

Krakow, 24 Juli 2023 - Kosciuszko-kullens kommitté inbjuder varmt alla älskare av vackra vyer och unika atmosfärer till sommarkvällar på Kosciuszko-kullen. Kommande fredagar och lördagar, fram till slutet av augusti, kan vi njuta av sommarens solnedgångar från en av de mest pittoreska platserna i Krakow.

Kvällsbesök på kullen kommer att vara tillgängliga från 19:30 till 22:00, med möjlighet att vistas på kullen fram till 22:30. De sista dagarna med utökade öppettider är den 25 och 26 augusti 2023. Dessa dagar kan vi beundra de underbara sommarsolnedgångarna, som framträder på ett unikt sätt från denna plats.

Som en del av kvällsbesöken på Kosciuszko-kullen kan besökare upptäcka hemligheterna med denna extraordinära plats. Ingången sker via kapellet till den välsignade Bronisława. För närvarande är det inte möjligt att besöka Kosciuszko-museet, som behåller sina vanliga öppettider.

Detta unika erbjudande är perfekt för de som vill tillbringa oförglömliga kvällar, medan de beundrar utsikten över staden uppifrån.

Mer information om evenemanget finns på Kosciuszko-kullens kommittés webbplats: https://kopieckosciuszki.pl

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...