Loading...

Färgfestivalen 2023: En Regnbågsvärld Blomstrar i Krakow

Introduktion till Regnbågsvärlden

Färgfestivalen 2023 i Krakow äger rum söndagen den 18 juni. Denna extremt populära händelse kommer att utlösa en explosion av färgstarka känslor när mängder av deltagare dyker in i regnbågsmoln av Holi-färgpulver.

När och Var?

Festivalen kommer att pågå från kl. 15.00 till 20.00, när det sista kastet av färgpulver förväntas. Evenemanget kommer att äga rum på den gröna ytan bredvid Tauron Arena, som utan tvekan kommer att täckas av regnbågsfärger.

Vad är Färgfestivalen?

Den mycket populära Färgfestivalen refererar till Holi-festen som firas av hinduer, som firar vårens ankomst och är känd som färgfestivalen. Deltagarna kastar färgpulver på varandra eller häller naturliga färger på varandra. Tusentals människor kastar Holi-färger i luften, vilket skapar ett stort färgat moln. Hela festivalen är genomsyrad av en atmosfär av evig glädje. Unga och gamla, alla dansar, sjunger och har kul genom att kasta Färger i luften! Det är den perfekta platsen att släppa lös och ta fantastiska bilder.

Vad är Nytt i år?

I år kommer du att kunna använda elva färger på festivalen. Arrangörerna understryker att, av säkerhetsskäl, kan du inte ta med dina egna färgämnen.

Färgglad Glädje med Musik

Den färgglada glädjen vid Tauron Arena kommer att ackompanjeras av musik. Kvällens stjärna kommer att vara Zeamsone, vinnaren av Popkillery-priset i kategorin Årets Framsteg. Den musikaliska händelsen kommer också att berikas av en elektronisk musikentusiast, DJ Oskar T.T, som har många samarbeten med utländska artister, och DJ Dan, som har besökt Färgfestivalen många gånger och är älskad av deltagarna.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...