Loading...

DINOWORLD - Unik dinosauriepark, Ny Attraktion i Kraków!

Kraków, känt för sin rika historia och kulturarv, välkomnar en ny attraktion som kommer att göra din semester i Kraków till en oförglömlig upplevelse för hela familjen. Dinoworld, en dinosauriepark, är en plats där stadens förflutna verkligen kommer till liv!

Vad är Dinoworld?

Dinoworld är en unik utställning av animatroniska dinosaurier, som erbjuder både utbildande och underhållande upplevelser för alla. Mer än 20 dinosaurier i naturlig storlek, utformade med vetenskaplig precision när det gäller textur och färger, har placerats i parken för att låta besökare uppleva hur dessa förhistoriska varelser kan ha sett ut, brölat och andats.

Varför Besöka?

Förutom den vetenskapliga utställningen erbjuder Dinoworld flera underhållningsområden, parkering och en souvenirbutik med dinosaurietema. Attraktioner inkluderar att rida på en dinosaurie, runda studsmattor och mycket mer. För de som undrar vad man ska göra med barnen i Kraków, är Dinoworld den perfekta platsen, som garanterar både roligt för hela familjen och värdefullt lärande för barn i de mest bekväma och säkraste förhållandena.

Biljettpriser för Semesterperioden 2023

  • Vuxenbiljett (från 12 år): 45 PLN
  • Barnbiljett (från 3 till 12 år): 35 PLN
  • Pensionärsbiljett: 35 PLN
  • Familjebiljett 2+1: 105 PLN
  • Familjebiljett 2+2: 140 PLN

Inträde är gratis för barn upp till 3 år, vuxna med funktionshinder, barn med funktionshinder tillsammans med en vårdgivare och varje tredje barn och följande i storfamiljer.

Öppettider och Plats

Dinoworld är öppet sju dagar i veckan, från 10:00 till 20:00, och ligger på Przyjaźni Polsko-Węgierskiej gatan i Kraków. Uppdateringar om ändringar i öppettiderna och annan information kan hittas på Dinoworlds webbplats.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...