Banksy i Krakow: Världsberömd Gatu-Konst

14 december 2023

Upptäck över 150 verk av Banksy i Kazimierz, Krakow. Permanent utställning på Banksy-museet
Banksy i Krakow: Världsberömd Gatu-Konst

Banksy i Krakow: Världsberömd Gatu-Konst

Från och med den 14 december i Krakow: 150 Anmärkningsvärda Verk av Banksy

Från och med den 14 december är en ny permanent utställning med över 150 verk av Banksy, världens mest gåtfulla samtida konstnär, tillgänglig i Krakow. Denna utställning är belägen i de historiska interiörerna av den tidigare pläterings-, silver- och metallproduktfabriken på Berka Joselewicza 21, i stadsdelen Kazimierz.

Banksy: Den Mystiska Mästaren av Gatukonst

Upptäck världen av Banksy, en anonym mästare av gatukonst, vars verk har uppnått internationell berömmelse. Utställningen belyser hans unika tillvägagångssätt och kreativitet.

Allt du Behöver Veta: Öppettider och Biljetter

Banksy-museet är öppet dagligen från 11:00 till 19:00. Standardbiljetter kostar 55 PLN, medan rabatterade biljetter är 40 PLN. Barn under 9 år kan besöka utställningen gratis.

Mer än en Utställning: Banksy och Andra Gatukonstnärer

Upplev mer än en vanlig utställning med interaktiva element och verk av andra gatukonstnärer inspirerade av Banksy.


Sammanfattning

Banksy-utställningen i Krakow är inte bara en skyltning av den berömda konstnärens verk, utan också en inspiration för att förstå gatukonst som en väsentlig del av stads kultur. Det är en unik möjlighet att uppleva konst som korsar gränser och inspirerar till nya perspektiv.

Läs mer på Banksy-museets officiella webbplats: muzeumbanksy.pl

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...