Loading...

Återgång till det normala: Krakows flygplats välkomnar 5 miljoner passagerare

Den 22 juli firade Krakows flygplats ankomsten av sin femmiljonte passagerare. Enligt flygplatsrepresentanterna uppnåddes detta resultat snabbare än något annat på flera år.

Sommarsäsongen 2023 på Krakows flygplats visar på en dynamisk återhämtning av anslutningsnätverket. Passagerartrafiken återvänder till nivåerna före pandemin. "Vi har nått milstolpen på 5 miljoner betjänade passagerare för femte gången i flygplatsens historia. Den här gången uppnåddes detta resultat snabbast inom ett givet år," kommenterar Radosław Włoszek, VD för Krakows flygplats.

Flygplatsmyndigheterna har tillhandahållit data från tidigare år (utom 2021 och 2022) som visar en trend. År 2017 passerade man tröskeln på 5,3 miljoner passagerare i november, och ett år senare, 2018, välkomnade flygplatsen 5,05 miljoner passagerare i september. År 2019 nåddes siffran 5,4 miljoner passagerare i augusti. Förra året registrerades samma siffra också i september.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...