Loading...

80:e Tour de Pologne: Världens bästa cyklister kommer till Kraków

Vad är Tour de Pologne?

Tour de Pologne är ett internationellt cykellopp som har hållits i Polen sedan 1928. I år firar sportentusiaster det 80:e årsjubileet för denna händelse, som lockar både professionella och amatörcyklister från hela världen.

Cyklisterna kommer till Kraków

I augusti kommer Kraków att bli centrum för cykling. Den sjunde och sista etappen av det 80:e Tour de Pologne kommer att avslutas den 4 augusti i denna vackra stad, där världens bästa cyklister kommer att vara närvarande. Pelotonen kommer att täcka nästan 167 kilometer från Zabrze till Kraków. Längs vägen kommer cyklisterna att tävla om LOTTO:s mellansprintpris i Wilamowice, PZU:s kategori III bergspris i Witanowice och Kaszów, samt SOUDAL:s specialpris för 95-årsjubileet för Tour de Pologne i Budzyń.

Loppets rutt och trafikstörningar

Cyklisterna förväntas anlända till Kraków runt kl 17:50 från Kryspinów. De kommer att fullfölja tre varv på fem kilometer längs gatorna Al. Focha, Al. Mickiewicza, ul. Reymonta, ul. Piastowska och ul. Drottning Jadwiga. Mållinjen kommer att vara på Al. Focha, nära Błonia Park. Under evenemanget kommer förare och passagerare i stads-trafiken att stå inför betydande störningar.

Slutet på den 80:e Tour de Pologne

Etappens slut förväntas runt kl 18:45. Ceremonin för att hedra de bästa cyklisterna i det 80:e Tour de Pologne kommer också att äga rum i Błonia Park. Kom ihåg att pelotonen kommer att täcka nästan 167 kilometer från Zabrze till Kraków, där hela loppet traditionellt sett avslutas.

I augusti är det dags för stora sportevenemang i Kraków. Cykelfantaster kommer säkert att vara glada över möjligheten att se världens bästa cyklister.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...