26:e Internationella Bokmässan i Krakow 2023: En litterär fest vid Vistula-flodens bredd

18 september 2023

Upptäck den 26:e Internationella Bokmässan i Krakow. Händelser, möten och mycket mer längs Vistula-flodens strand.
26:e Internationella Bokmässan i Krakow 2023: En litterär fest vid Vistula-flodens bredd

26:e Internationella Bokmässan i Krakow 2023: En litterär fest vid Vistula-flodens bredd

Krakow: Polens tillfälliga litterära hjärta

Doften av nytryckt bläck blandas med höstens doft, vilket gör Krakow till Polens tillfälliga litterära centrum. Från 26 till 29 oktober kommer bokälskare från Polen och hela världen att samlas på EXPO Krakow för att fira den 26:e upplagan av Internationella Bokmässan.

Litteratur i hjärtat av Krakow

Inom EXPO Krakows väggar handlar det inte bara om att sälja de senaste titlarna. Det finns också möten med författare, debatter, föreläsningar och boksigneringar. Staden välkomnar både vuxna och unga läsare, och erbjuder ett brett urval av barn- och ungdomslitteratur.

100 år med Wisława Szymborska

Denna upplaga är särskilt speciell eftersom den markerar hundraårsjubileet av en av Polens mest framstående poeter, Wisława Szymborska. Hennes verk kommer att ha en central plats på mässans program, med eventets slogan inspirerad av hennes ord: "Så många världar runt världen helt plötsligt".

Mångfald vid dina fingerspetsar

Över 350 utställare förväntas delta i denna mässa. Besökare kommer att ha möjlighet att fördjupa sig i litteratur av olika genrer, från skönlitteratur till facklitteratur, från religiös litteratur till speciallitteratur, genom thrillers och fantasy.

Festivaler, möten och tävlingar

Mässan handlar inte bara om böcker. Den inkluderar också många festivaler som Kvinnolitteraturfestivalen och Berg- och Reselitteraturfestivalen. För de som inte kan närvara personligen har arrangörerna skapat en virtuell mässplattform och mässtelevision. Fullständigt program kommer snart att vara tillgängligt här.

Komfort för alla deltagare

För att säkerställa alla deltagares komfort har arrangörerna gjort vissa organisatoriska förändringar, inklusive att utöka utställningsutrymmet och införa inträdesbegränsningar. EXPO Krakow, där mässan äger rum, är en toppmodern anläggning, perfekt för ett evenemang av denna storlek.

Krakow väntar på alla litteraturälskare

Krakow väntar på alla litteraturelskare. Detta är en chans att fördjupa sig i den litterära världen, upptäcka de senaste nyheterna och känna magin av ord. Vi ses vid Vistula-flodens bredd!

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...