Nöjesparken Energylandia

Översikt

Energylandia har flera attraktioner som bryter VÄRLDSREKORD i storlek och hastighet.

Nöjesparken Energylandia är en anläggning på 43 hektar (som ständigt expanderar med nya zoner), som är en av de största nöjesparkerna i Europa.
Det finns något för alla - anläggningen är anpassad till behoven hos familjer med barn såväl som adrenalinsökande.

Det är också viktigt att nämna att Energylandia har flera attraktioner som bryter VÄRLDSREKORD i storlek och hastighet. Dessa inkluderar: Hyperion, Europas högsta och snabbaste megacoaster; Speed, den största och snabbaste vattencoasteren I VÄRLDEN; och Zadra - en hybrid-berg-och-dal-bana - gjord av stål och trä, som är DEN HÖGSTA anläggningen av denna typ I VÄRLDEN.

I parken finns också ett simbassängsområde där man kan koppla av på solstolar eller åka vattenrutschkana. Det är den största utomhusvattenparken i Polen! För de yngsta finns Bajkolandia (Sagolandet) - en zon speciellt anpassad för deras behov. Hela familjen kommer att ha det trevligt i familjezonen, och fans av The Witcher eller Lord of the Rings kommer att bli förtjusta över Dragon Castle. Det nya området Aqualantis tar besökare till det fantastiska forntida Atlantis.

Besökare kommer också att ha tillgång till många ytterligare attraktioner, presentationer och shower som noggrant förberetts av parkens personal. Det finns temaevenemang som Halloween, eller på vintern - Santa's Village och parken med ljus. Du kan helt enkelt inte missa denna attraktion!

Kontakt

EnergyLandia 
aleja 3 Maja
32-640 Zator
33 486 15 00
www.energylandia.pl

Plats

FAQ

Aleja 3 Maja, 32-640 Zator, provinsen Lillpolen.

Energylandias area är cirka 43 hektar och växer ständigt.

Hyperion, Zadra, Speed, Abyssus, Mayan 

Recensioner om

4.8 (10 reviews)

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...