Upptäck Smurfarnas Värld i Ljusträdgården i Krakow

26 oktober 2023

Utforska en magisk ljusutställning av Smurfarna med familjen i Krakow från den 27 oktober 2023 till den 3 mars 2024. Lär dig om ekologi, njut av spel och skapa oförglömliga minnen.
Upptäck Smurfarnas Värld i Ljusträdgården i Krakow

Upptäck Smurfarnas Värld i Ljusträdgården i Krakow

En Magisk Värld i Hjärtat av Krakow

Vi bjuder in dig till den magiska världen av Ljusträdgården, som lyser upp vinterkvällarna i Stanisław Lems Upplevelseträdgård på Aleja Pokoju 68 i Krakow.

Från den 27 oktober 2023 till den 3 mars 2024, med undantag för den 24 och 31 december, kan du uppleva oförglömliga stunder i ett rike av ljus och färger. Under veckan är trädgården öppen från kl. 17:00 till 20:00, och under helger och helgdagar från kl. 16:00 till 21:00.

Smurfarnas Värld Pånyttfödd

Årets upplaga av Ljusträdgården tar dig till den magiska världen av Smurfarna. När du besöker De Förtrollade Skogen av Smurfarna har deltagarna möjlighet att uppleva oförglömliga stunder, upptäcka otaliga ljusattraktioner och delta i spel med priser. Dessutom syftar hela utställningen inte bara till underhållning, utan också till utbildning, särskilt inom områdena ekologi och hållbar utveckling. Medan du vandrar genom trädgården kan gästerna lära sig hur man agerar för vår planets bästa i det dagliga livet.

Biljetter och Priser

Biljettpriserna börjar från 1 PLN för de minsta (upp till 100 cm i höjd). Vuxna kan köpa en biljett för priser från 36 PLN (måndag till torsdag) till 44 PLN (fredag till söndag). Det finns också rabatterade och säsongsbiljetter tillgängliga, vilket möjliggör obegränsade besök i Ljusträdgården under hela säsongen.

Familjeäventyr i Ljus

Utställningen "Smurfarna" i Ljusträdgården är inte bara en attraktion för de yngsta, utan också en fantastisk underhållning för hela familjen. Arrangörerna har förberett olika attraktioner, som mötet med Store Smurf, att gå genom ljustunnlar, besöka Smurfarnas hus, delta i en meteoritkonsert, och lära sig hur Smurfarna tar hand om sin by.

Missa inte chansen att dyka in i den sagolika atmosfären i Ljusträdgården och upptäcka Krakows vinter i ett helt nytt, färgrikt ljus! För mer information och möjligheten att köpa biljetter, besök arrangörens webbplats.

Wstecz
 

Varför välja oss?

Vi har varit verksamma som researrangör i Krakow i 14 år och under den tiden har vi betjänat över en miljon kunder! Den resulterande erfarenheten har möjliggjort att vi har satt upp ett tight team för att säkerställa att våra rundturer är perfekta i varje detalj. Eftersom vi samarbetar nära med turföretag kan vi erbjuda våra kunder professionellt organiserade turer som leds av erfarna guider som brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap om Krakow och sevärdheter i området, som Auschwitz-Birkenau och Wieliczka Salt Mine. Vi är också specialiserade på att organisera premiumturer, som privata turer till de vackraste platserna i Małopolska-regionen. Vi planerar gärna din dag i Zakopane, Pieniny Mountains eller Częstochowa. Vi erbjuder också flygplatstransfer och andra transporttjänster för passagerare. Vår moderna flotta ser till att du reser bekvämt och njuter av rundturen. Var och en av våra anställda talar flytande engelska. Vi använder moderna bokningssystem som drivs av ett erfaret team av dispatcher. Vi arbetar varje dag för att förtjäna våra kunders förtroende och se till att de får maximalt värde för pengarna.

Loading...